Merikonteista hyötyajoneuvoteollisuuteen

eurocon-ilmakuva

Euroconin kerroslevyosaaminen ulottuu vuoteen 1969, jolloin yritys aloitti toimintansa valmistamalla lujitemuovipintaisia katto- ja seinäelementtejä merikuljetuskontteihin. 1960- ja 70-luvuilla raskaan liikenteen määrä kasvoi ja kysynnän myötä yritys alkoi valmistaa myös kerroslevyjä hyötyajoneuvoteollisuuteen. Vuodesta 1978 eteenpäin yritys keskittyi erikoistumaan hyötyajoneuvoteollisuuden kerroslevyratkaisuihin.

Kotimainen osaaja

Pitkän osaamisemme myötä olemme saavuttaneet merkittävän aseman kerroslevyratkaisujen toimittajana niin Suomessa kuin Pohjois-euroopassakin. Merkittävä osa tuotannostamme viedään myös Keski-Eurooppaan. Tuusulassa sijaitsevan tehtaamme tuotantoala on 6600 neliömetriä. Työllistämme noin 40 henkilöä.

Ympäristöystävällisyys on huomioitu kaikessa toiminnassamme, minkä ansiosta valmistamamme levyt eivät ole ongelmajätettä käytöstä poistamisen jälkeen. Eurocon Oy:lle on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti ja ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Tavoitteemme

  • Tarjoamme jokaiseen asiakastarpeeseen aina sopivimman ja kokonaistaloudellisimman ratkaisun
  • Olemme asiakkaan luotettava yhteistyökumppani
  • Toimitamme tuotteet aina oikeaan aikaan

Päämääränämme on tyytyväinen asiakas, jonka saavutamme kilpailukykyisillä ja korkealaatuisilla tuotteilla, toiminnan joustavuudella ja pitkän kokemuksemme tuoman osaamisen soveltamisessa asiakkaan tarpeeseen.

Jatkuva tuotekehitys

Jatkuva tuotekehitys on toimintamme kulmakivi. Yhdessä asiakkaidemme kanssa innovoimme jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa korirakenteita kustannustehokkaasti ja tarpeet ratkaisten. Esimerkkinä tuotekehityksestämme on pitkälle vakioistettu FINKIT-korisarjamme, joka soveltuu moneen kuljetustarpeeseen. Tuotekehityksemme myötä olemme soveltaneet osaamistamme myös hyötyajoneuvoteollisuuden ulkopuolelle, tarjoten ratkaisuja esimerkiksi pienkuljetustarpeisiin, esittelyvaunuihin, jääteloautoihin sekä kioskeihin.